loader image

Cashback actie: €4,00 retour op Flexibele tegellijm eco

Het recept van onze tegellijmen is onlangs verbeterd. Zo zijn de tegellijmen nu lichter te mengen én makkelijker te smeren. Om dit te vieren, kan je nu voordelig kennismaken met de verbeterde Weber Flexibele tegellijm eco 20kg. Daarom krijg je vanaf nu per zak Flexibele tegellijm eco €4,00 retour!

Weber Flexibele tegellijm eco is een milieubewuste, stofarme flexibele tegellijm. Bij het produceren van deze tegellijm is er verantwoord omgegaan met materialen. Hierdoor zorgt de milieubewuste tegellijm dat er 33% minder co2 uitstoot is. En de tegellijm is dus ook lichter te mengen en makkelijker te smeren.

Deze flexibele tegellijm is ideaal voor het lijmen van tegels op o.a. beton, zandcement, kalkzandsteen, gipsblokken en op vloeren met vloerverwarming.

€4,00 cashback per zak!

Bij aankoop van een zak Weber Flexibele tegellijm eco 20kg krijg je €4,00 retour. Op de speciale zak staat een QR-code die je kunt scannen. Vul je gegevens in en upload je kassabon ter bewijs van aankoop en binnen 14 werkdagen staat het bedrag op je rekening. Je hebt tot en met 1 januari 2023 om je actieverpakkingen aan te schaffen. Je kan vervolgens nog tot en met 15 januari 2023 gebruikmaken van het actieformulier.

 

Meer informatie en actievoorwaarden kunt je vinden op https://www.nl.weber/actievoorwaarden-cashback.

Verbruikscalculator

Aantal (m2):
Vertanting lijmkam Pasta tegellijm Poeder tegellijm Lichtgewicht poeder tegellijm
5 x 7 x 7 m

kg

kg

kg
4 x 4 mm

kg

kg

kg
6 x 6 mm

kg

kg

kg
8 x 8 mm n.v.t.

kg

kg
10 x 10 mm n.v.t.

kg

kg

Tegelbreedte (cm):Tegelhoogte (cm):Tegeldikte of voegdiepte (mm):Voegbeedte (mm):Aantal (m2):
weberfinish protect 3

kg
weberfinish waterdicht

kg